Complete Skin Integritetspolicy

På Complete Skin värnar vi om din personliga integritet. Vi vill att du skall känna dig helt trygg i hur dina personuppgifter tas om hand och behandlas hos oss. 

Person/kontaktuppgifter

I samband med att du genomför en bokning till Complete Skin behöver du ge oss person och kontaktuppgifter som namn, personnummer, telefonnummer och i vissa fall mailadress. Denna typ av information används för att kunna kontakta dig i anledning av bokning, frågor, uppföljning samt  bekräftelser/påminnelser. I regel sparas dina uppgifter i vårt journalsystem i tio år efter att avslutad behandling hos Complete Skin. 

Hälsouppgifter 

Complete Skin hudläkare omfattas av de lagstadgade krav som finns på att föra journal för verksamhet inom hälsa- och sjukvård. Information om din medicinska eller sjukdomshistorias samt nuvarande hälsa samlas in och sparas i din journal. Inför eventuella ingrepp tas alltid före och efter bilder som också sparas i din journal. Även dessa anteckningar sparas i din journal i tio år från att den sista journalanteckningen gjorts. 

Nyhetsbrev 

På Complete Skin har vi ett nyhetsbrev som regelbundet skickas ut. Som patient/kund kan du välja att registrera dig för dessa utskick som innehåller information, erbjudanden och nyheter.Vid registrering används din email samt namn för att vi skall kunna göra vår utskick mer personliga. Du kan när som helst avsluta din prenumeration av vårt nyhetsbrev genom att skrolla längst ned och klicka på en länk för att sluta ta emot vårt nyhetsbrev. Du får då inga fler nyhetsbrev från Complete Skin och dina uppgifter upphör då hos oss. 

Webbutik 

Är du inte patient hos oss och gör ett vanligt produktköp i vår butik sparas dina uppgifter enligt bokföringslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna leverera din beställning på bästa sätt samt för att ge dig service och uppföljning med hög kvalité. 

Online bokning 

Med hjälp av Boka Direkt kan du boka tid till oss på Complete Skin direkt via nätet. Läs mer och ta del av de villkor som gäller på boka direkt genom att trycka här.  

Dina uppgifter kan delas 

Vår personal har tillgång till dina personuppgifter och kontaktuppgifter som delges vid exempelvis din bokning. Enbart behandlande personal har tillgång till anteckningar i din journal. Dina uppgifter kan även komma att delas med andra exempelvis om vår hudläkare skickar en remiss till en mottagning. Även vid utskrift av recept kan din information komma att delas med svenska apotek via ett elektroniskt recept. Det finns situationer då vi enligt lag kan behöva delge information till myndigheter. 

Vad gäller dina personuppgifter har du rätt att få dessa flyttade, raderade eller att invända mot hur dessa behandlas hos oss på Complete Skin. Vänligen kontakta oss för att ta reda på mer om detta. 

Hos Complete Skin kommer enbart dina personuppgifter att behandlas inom Sverige. 

Har du frågor som rör dina personuppgifter, tveka inte att kontakta oss per mail eller telefon.