Hudläkare Stockholm

Välkommen till Complete Skin

Hudläkare, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård

 Complete Skin, en privat hudläkarmottagning med inriktning mot medicinsk dermatologi, hudsjukdomar, estetiska behandlingar samt medicinsk hudvård. Medicinskt ansvarig på Complete Skin är disputerade hudläkare Dr. Anne Birgitte Undén. I en ljus lokal på Kommendörsgatan 5 tar sjuksköterskor, aukt. hudterapeut, läkare och hudläkare  i Stockholm emot dig för hudläkarbesök, rådgivning, konsultation och behandling inom estetisk och medicinsk dermatologi. 

På vår hemsida kan du läsa mer om Complete Skin, våra hudbehandlingar och webbutik samt hitta kontaktuppgifter till kliniken.

Grundare, medicinskt ansvarig och hudläkare på Complete Skin, Dr. Anne Birgitte Undén, med personal hälsar dig varmt välkommen till oss.

Bekanta dig med vår personal

På Complete Skin möter du specialutbildad personal med lång erfarenhet av estetisk och medicinsk dermatologi. Complete Skin hudläkare i Stockholm, Dr. Anne Birgitte Undén har bland annat forskat samt disputerat inom hudcancer och ställer därmed höga krav på vetenskaplig bakgrund, kompetens och resultat. På Complete Skin får du alltid ett professionellt och personligt omhändertagande hos våra specialister. Hos oss står du i fokus. 

Värderingar

Månadens produkt Complete Skin

Heliocare Advanced Body Spray SPF50

Ord pris 349kr, 297kr

Heliocare Advanced Body Spray SPF50, solskydd för kropp i en lätt lotion formula. Solskyddet går snabbt in i huden samt är vattenresistent. Din hud lämnas med en len känsla. Appliceras med en smidig spray funktion. Solskyddet inkluderar UVA och UVB skydd, SPF50 samt innehåller olika enzymer som har DNA-reparerande skador samt skyddar huden mot solskador. Produkten är helt vegansk.

Läs mer om månadens produkt eller beställ serumet  här. 

Månadens produkt Complete Skin Beauty Center

Marc Inbane Natural Tanning Spray

Ord pris 449kr, nu 382kr

Storsäljande Marc Inbane Natural Tanning Spray, en brun utan sol produkt i spray formula. Kan användas både till ansikte och kropp, går snabbt och effektivt ned i huden, färgar inte av sig samt har inte klassiska ”brun utan sol doften”.

Produkten ger en naturlig bränna och nyans. Du kan själv välja hur mycket färg du önskar, genom att applicera produkten flera lager eller flera dagar i dag. Produkten är helt vegansk.

Applicera smidigt med Marc Inbane Glove eller Marc Inbane Kabuki

Läs mer eller beställ månadens produkt från CSBC här. 

Nyheter & erbjudanden

Varmt välkomna till Complete Skin Beauty Center fredag 15/4 för Bubbles and Beauty. 

Dagen till ära har vi satt samman ett antal erbjudanden som kan bokas i kombination med att du får avnjuta ett glas Champagne i samband med ditt besök. Självklart finns också alkoholfria alternativ. 

Erbjudanden 

- boka och genomför en makeup rådgivning och erhåll en goodie bag med favoriter från Jane Iredale 

- boka och genomför Idebenone Signature Treatment för 1495kr (ord pris 1900kr)

- boka och genomför en AHA-peeling med mask ink. färgning och plock av fransar samt bryn för 995kr (ord pris 1350kr) 

Samtliga erbjudanden gäller vid behandling fredag 14/5.

Tidsbokning kan göras här. 

Varmt välkomna! 

Vi är så glada att meddela att Complete Skin får tillökning till personalstyrkan i form av ytterligare en hudläkare och ny sjuksköterska. 


Hudläkare Dr. Berivan Hassan kommer att arbeta med medicinsk dermatologi som hudsjukdomar, hudtumörer, hudkirurgi, prickkontroller och receptskrivning. Men även estetiskt med injektioner, behandling av pigment, kärl och ojämnheter i huden samt Ultra V trådlyft mm. 

Sjuksköterska Anastasia Hansman hittar du numer hos Complete Skin. Anastasia har en bakgrund av att ha arbetat på plastikkirurgiska kliniken Art Clinic och har lång erfarenhet av peels, microneedling, injektioner, hudvård, konsultationer och stygntagning. På Complete Skin kommer Anastasia delvis att arbeta med dessa metoder samt även CoolSculpting, PRP, Carboxy, hårborttagning och hudbehandlingar inom hudföryngring och hudstruktur. 

Läs mer om våra nya kollegor här eller boka tid här. 

Vi önskar Dr. Berivan och ssk Anastasia varmt välkomna till oss! 

 

På Complete Skin följer vi folkhälsomyndighetens restriktioner har vi öppet precis enligt ordinarie tider. Här hittar du våra öppettider. 
Vi i personalen är friska och de patienter som tas emot likaså. Vid minsta sjukdomssympton, kontakt med sjuk person eller utomlandsvistelse så bokas tiden om. Vi vill därmed informera att du som är frisk och har en bokad tid kan känna dig trygg att genomföra ditt bokade besök.
Vi har stora väntrum vilket möjliggör gott om utrymme mellan de som besöker oss samt vid bokad tid tas du snabbt in på ett enskilt rum. 
Precis som våra ordinarie rutiner spritas lokalens samtliga ytor regelbundet. Nu ännu mer frekvent än annars.
Såklart kan produkter beställas via Complete Skin webbutik för den som är sjuk eller inte har möjlighet att komma förbi kliniken när vi har öppet. Varmt välkomna ✨

Samma fantastiska innehåll men i ny förpackning. NeoStrata byter utseende på deras produkter. Redan idag har ett antal produkter bytt förpackning. Denna förändring kommer framöver fortsätta att ske successivt under året. 

De produkter som idag bytt utseende är enligt nedan: 
- NeoStrata Matrix Support SPF30 
- NeoStrata Clarifying Cleanser 
- NeoStrata Sheer Hydration SPF40
-NeoStrata Facial Cleanser
- NeoStrata Glycolic Renewal Serum 
- NeoStrata Bionic Face Serum

Fråga oss gärna om du känner dig osäker på vilken  produkt som passar bäst för dig. 

Complete Skin Beauty Center är stolta återförsäljare av Marc Inbane! Brun utan sol produkter för ansikte och kropp från Holland. Ger en fräsch och naturlig färg, färgar inte av sig på kläder eller sängkläder samt du slipper den klassiska brun utan sol doften. Samtliga produkter ger en snabb effekt som gradvis ökar och håller i ca fem dagar samt brännan kan byggas upp för mörkare nyans och längre effekt. Helt enkelt i en klass för sig 🌟

Se mer eller köp Marc Inbane produkter här

Complete Skin verksamhet utvidgas och vi introducerar nu Complete Skin Beauty Center. Här hittar du skönhetsbehandlingar som färgning och plock av fransar/ bryn, lash lift, brow lift samt produkter inom brun utan sol, hudvård och vårdande make-up. Varmt välkommen att ta del av Complete Skin nya koncept. 

Läs mer om behandling av fransar och bryn här. 

För att hjälpa våra kunder och patienter under dessa tider erbjuder vi webbaserade estetiska konsultationer och hudläkarbesök. Som en möjlighet till dig som inte kan eller känner dig trygg att lämna hemmet.
Sker säkert med inloggning via Mobilt BankID. 

Ta gärna kontakt med receptionen för ytterligare information om den tjänsten och eventuell tidsboking. Boka tid och kontakt hittar du här. 

Omdömen av behandlingar & produkter

Ta del av recensioner från personer som besökt oss på Complete Skin. 

Favoriter från Complete Skin Webbutik

Här presenteras de hudvårdsprodukter som gillas av andra kunder. Läs mer och inspireras av medicinsk hudvård från NeoStrata och Ultra V

429.00 kr
Ultra V Idebenone Sun Block SPF50, ett lätt och fettfritt...
Betygsatt 5.00 av 5
599.00 kr749.00 kr
Ultra V Idebenone Ampoule, ett rikligt och aktivt serum framtaget...
Betygsatt 5.00 av 5
499.00 kr
Ultra V Renewderm Plus, en läkande hudkräm som kan används...
Betygsatt 5.00 av 5
399.00 kr
NeoStrata Exfoliating Wash, en exfolierande och stimulerande ansiktsmousse som rengör...
Betygsatt 5.00 av 5
119.00 kr
Ultra V Gold Mask, en silikonbaserad ansiktsmask med guld framtagen...
Betygsatt 5.00 av 5
479.00 kr
NeoStrata Bio - Hydrating Cream, intensiv fuktgivande nattkräm som återuppbygger hudens...
Betygsatt 5.00 av 5

Följ Complete Skin i social media