PRP-håravfall

PRP/ Vampyrmetoden

Naturlig behandling mot håravfall 

Vad är PRP vampyrmetoden? 

PRP, även kallad vampyrmetoden, är marknadens mest naturliga metod för att bromsa håravfall och återaktivera tillväxten av hår.  Genom att öka blodtillförseln och förbättra spridningen av hårsäckceller som resulterar i förnyelse av hår samt starkare, tätare och finare hår.

Hur går behandlingen till? 

PRP är en säker och effektiv injektionsbehandling med stimulerande, aktiverande och läkande egenskaper. Under behandlingen injiceras patientens egna blodplasma som frisätter tillväxtfaktorer, ökar blodtillförseln samt ökar spridningen av hårsäckceller. Resultaten är övertygande, starkare, tätare och finare hår.

Behandlingsområden? 

På Complete Skin kan vi med PRP behandla både kvinnligt och manligt håravfall. De vanligaste behandlingsområdena inkluderar håravfall på huvud och skalp.

Hur många behandlingar behövs?

Antalet behandlingar varierar från individ till individ och beror på graden av håravfall. Hos Complete Skin föregås alltid en PRP behandling av en konsultation så att vår behandlare kan göra en bedömning och skräddarsy en behandlingsplan efter dina behov. 

Vilka resultat kan väntas?

I regel avstannar håravfallet redan en månad efter första behandlingen. Återväxten brukar vanligtvis åter påbörjas efter två – tre månader.

Att tänka på efter din PRP – behandling?

Efter din PRP behandling kan du i stort sett återgå till vardagen. Vi rekommenderas oftast att du väntar med att tvätta håret cirka ett dygn efter behandlingen. Utöver detta kan du omedelbart återgå till dina normala aktiviteter efter din genomförda PRP behandling.

Resultat 

Nedan kan du se ett antal individer som behandlats mot håravfall med PRP/Vampyrmetoden. Efter en PRP behandling tillförs tillväxtfaktorer som återaktivterar tillväxten av hår i det behandlade området.