Personal

Personal

På Complete Skin arbetar erfarna specialister inom medicinsk och estetisk dermatologi. För att du skall känna dig trygg och för att Complete Skin skall fortsätta att vara ledande inom estetisk och medicinsk dermatologi ställs höga krav på vår personal. Vi lägger stor vikt vid kompetens, erfarenhet och att ett optimalt arbetssätt dagligen efterföljs. Samtlig personal genomgår regelbundet vidareutbildningar inom de behandlingar vi redan erbjuder samt för att förkovra sig inom nya metoder.   

 Complete Skin, din privata klinik med ett brett utbud av resultatinriktade och vetenskapligt framtagna metoder. Varmt välkommen till oss för ett personligt, professionellt och tryggt omhändertagande.
 
Nedan kan du läsa mer om grundare och medicinsk ansvarige Dr. Anne Birgitte Undén samt övrig personal på Complete Skin. 

 

Läkare

Anne Birgitte Undén

Anne Birgitte Undén

Disputerad hudkäkare

Grundare och ytterst ansvarig på Complete Skin är hudläkare, Dr. Anne Birgitte Undén. Dr. Undén är utbildad vid Karolinska Universitetssjukhuset och har erfarenhet som hudläkare i närmare 28 år. Dr. Undén har även flera års erfarenhet av forskning och disputerade 1997 med en ledande avhandling efter att ha identifierat genen för basalcellcancer, den vanligaste formen av hudcancer. I 15 år arbetade Dr. Undén på hudkliniken vid Karolinska Institutet med inriktning mot hudcancer och undervisning. Sedan 2005 har Dr. Undén arbetat som privatpraktiserande dermatolog där hon kombinerat estetiska behandlingar med hudpatienter. Sedan 2016 driver Dr. Undén även Undén Medical Distribution där hon utbildar andra läkare inom framförallt Ultra V Trådlyft, estetisk utrustning och hudvårdsprodukter framtaget av läkare.

Boka tid till Dr. Anne Birgitte Undén

Sjuksköterska

Nina Eriksson

Nina Eriksson

Sjuksköterska

Nina Eriksson är sedan 2000 legitimerad sjuksköterska hos Socialstyrelsen. Nina har även framgångsrikt genomfört ett stort antal kompetensutbildningar inom bland annat estetiska injektionsbehandlingar. Sedan 2011 har Nina arbetat med estetiska behandlingar tillsammans med Dr. Undén. Nina har mer än 10 års erfarenhet från akutsjukvård på Södersjukhuset. Nina är certifierad inom fillers och botulinumtoxin, PRP-behandling s.k vampyrmetoden, CoolSculpting, Carboxyterapi, IPL och Nd-Yag/Erbium laser och assisterar även Dr. Undén vid samtliga Ultra V Trådlyftsbehandlingar

Kontakta Nina

Varmt välkommen att kontakta Nina för frågor eller funderingar som rör behandlingar på Complete Skin. 

Telefon: 08 – 29 88 44 

Mail: nina@completeskin.se 

Boka tid till Nina

Kontakta Ebba

Varmt välkommen att kontakta Ebba för frågor eller funderingar som rör bokning, produktköp, webbutiken eller någon av behandlingarna. 

Telefon: 08 – 29 88 44 

Mail: ebba@completeskin.se 

Övrig personal

Ebba Undén

Ebba Undén

Verksamhetschef

Ebba Undén har en lång bakgrund som en av Sveriges främsta tennisspelare vilket ledde till möjligheten om att spela tennis kombinerat med heltidsstudier på college i USA. I Long Beach, Kalifornien lästa Ebba en Bachelor i business och administration med inriktning på finans. Utöver studier i USA har Ebba även läst på Handelshögskolan i Stockholm. Sedan juni, 2016 arbetar Ebba på Complete Skin som klinik och verksamhetsansvarig.