Filler

Filler

Fillers, en naturlig och icke - permanent metod för att addera volym, ändra ansiktets kontur eller för att fylla ut rynkor och veck.

Vad är filler? 

I takt med att vi åldras förlorar huden hyaluronsyra som binder vatten, ger struktur och elasticitet. Fillers är baserat på hyaluronsyra. Genom att injicera filler kan man skapa volym, tydligare kontur samt släta ut rynkor och linjer. Hyaluronsyra  finns naturligt i kroppen vilket gör att resultatet blir mjukt och naturligt samtidigt som materialet är nedbrytbart och transporteras ut ur kroppen över tid.

Vad är syftet med filler? 

Syftet med filler behandlingar är att återskapa volymförlust, mjuka upp utseendet eller att återskapa volym. Filler kan även användas för att förstärka eller definiera områden som exempelvis kindben eller läppar. Slutligen är ett av filler behandlingars huvudsyften att skapa balans och harmoni i ansiktet samt att bygga upp en otydlig struktur som exempelvis haka. 

Hur vet jag att det är en säker produkt som används?

På Complete Skin behandlar enbart medicinsk utbildad och legitimerad personal (hudläkare, läkare och sjuksköterskor). Vid filler behandlingar specifikt används enbart godkända produkter. En kvalitetsstämpel är om produkten är FDA godkänd, vilket är motsvarande läkemdelsverket i USA. För att en produkt skall godkännas av FDA krävs ett omfattande antal vetenskapliga studier. 

Vart kan filler behandling genomföras?

 Några av de populäraste områdena för att behandla med filler inkluderar kindben, läppar, haka och käke. Men det finns även andra områden som exempelvis panna, tinning och ögonbryn. 

Behandlingsområden? 

  • Ökad läppvolym
  • Ökad volym och tydligare kindben
  • Nasolabiala veck – veck från näsa ned mot mungipa
  • Kråksparkar samt området runt ögonen
  • Linjer i panna
  • Ledsna mungipor 

Patientomdömen

”Mina kollegor tycker att jag ser så pigg och fräsch ut utan att kunna säga exakt vad det är som är förändrats” 

Vilka resultat kan förväntas?

 Filler föryngrar huden, slätar ut rynkor, definierar konturer i ansiktet och på läppar samt återskapar ansiktsvolym. Resultatet syns omedelbart efter behandlingen och effekten syns vanligen 6 – 12 månader. Med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats vara ända upp till 18 månader. För att bibehålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.

På Complete Skin genomförs enbart fillerbehandling av sjuksköterska eller disputerat hudläkare. 
Resultat

Se resultat efter filler behandling av läppar, kindben och haka.